Workshops

 

Dit jaar zullen er een drietal workshops worden georganiseerd waar u aan deel kunt nemen.

De dag zal beginnen met een workshop over het algemene onderzoek bij het paard. Deze workshop zal gegeven worden door Sanne van Zalen, docente aan de faculteit Diergeneeskunde. Heeft u altijd al willen weten hoe groot de longen van een paard zijn of hoe de darmen van een paard klinken? Loop dan tijdens de DAP even langs de workshop-ring en beleef het zelf!

Heeft u altijd al willen weten wat een goede koe een goede koe maakt? Kom dan langs de workshop-ring waar een heus keuringskampioenschap voor u zal worden georganiseerd met een leuke prijs voor de winnaar.

Ten slotte hebben we ook een workshop dierfysiotherapie. Deze workshop zal gegeven worden door Monique Hoitink. We hebben een 7 tal honden voor u klaar staan die maar wat graag gemasseerd willen worden! Mocht u uw eigen hond meenemen naar de DAP dan kunt u de workshop ook met hem of haar doen. Tijdens deze workshop zullen de basisbeginselen van het masseren worden besproken en is het de bedoeling dat u vooral zelf bezig bent met de honden.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen betreffende de workshops kunt u contact opnemen met Anna Tjitske Wienia via het telefoonnummer +31 6 11 99 7341

 

Copyright © 2018 Stichting Dag van het Aangespannen Paard