Strodorp

Uiteraard kan het mag het strodorp op de ‘Dag van het Aangespannen Paard’ niet ontbreken. Deze altijd gezellige fair bestaat uit vele leuke kraampjes waar van alles te zien en te koop is. Niet alleen oude ambachten worden getoond, ook de modernste snufjes op paardengebied komen aan bod. Tevens zijn er vele stamboeken aanwezig om hun ras te vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er ook leuke stands voor ‘niet paardenmensen’, variërend van huis en tuin decoraties tot sieraden en streekproducten.

Ook de kleintjes onder ons zullen zich deze dag niet vervelen. In de speciaal voor hen ingerichte kindertuin zijn de altijd populaire ponyritjes, verschillende spelletjes en kunnen ze kennismaken en knuffelen met verschillende dieren.

Bent u geïnteresseerd om uw bedrijf of stamboek komend jaar te promoten in het strodorp? Neem dan contact op met Eric Linssen via +31 634735097 voor meer informatie!

Links staan de formulieren voor stamboek of standhouders. Klik op een van deze twee of klik met de rechtermuisknop en kies dan ‘Download bestand als’. Sla het bestand na het invullen opnieuw op en mail het naar dap@uu.nl.

Als u zich wilt inschrijven via iPhone/iPad, kunt u gratis Acrobat Reader downloaden zodat u de formulieren digitaal kunt invullen op uw iPhone/iPad.

Voor verdere vragen en/of opmerkingen betreffende het strodorp kunt u contact opnemen met Eric Linssen via het telefoonnummer +31 634735097

Copyright © 2018 Stichting Dag van het Aangespannen Paard