Demonstraties

 

Dit jaar zijn er op de DAP weer verschillende leuke demonstraties! Zo zal de eerste voorronde van het Nederlands Kampioenschap Horseboarding plaatsvinden op de DAP!! Dit is een spectaculaire tak van paardensport, zeker niet zonder gevaar. Horseboarding is al groots in Engeland en wordt in Nederland ook steeds populairder! Het is een teamsport, waarbij de een boarder achter een paard aan getrokken wordt. Hierbij moeten ze zo snel mogelijk zonder fouten een parcours afleggen.

Ook zal er een rassendefilé zijn, waarbij alle stamboeken kort alle takken van sport van hun ras belichten!

De derde demonstratie deze dag zal bestaan uit een paardengeluidendemonstratie! Hierbij worden allemaal verschillende maag-darm-, hart- en longgeluiden afgespeeld over de speaker. Een dierenarts zal hierbij uitleg geven wat je hoort! Super leuk dus om te horen wat de dierenarts normaalgesproken allemaal hoort!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze demonstraties? Kom dan vooral langs op de DAP zaterdag 26 mei! Voor verdere vragen en/of opmerkingen betreffende de demonstraties kunt u contact opnemen met Eric Linssen via het telefoonnummer +31 34 73 50 97.

 

Copyright © 2018 Stichting Dag van het Aangespannen Paard