Nieuws

Laatste editie DAP
21 mei 2018

Beste allemaal,

Hierbij het officiële bericht over de toekomst van de Dag van het Aangespannen Paard.

Met vriendelijke groet,

Het 29e bestuur der Stichting Dag van het Aangespannen Paard

Kleurplaten actie
30 april 2018

Print deze kleurplaat, kleur ‘m op z’n mooiste in en lever hem in bij de DAP stand tijdens de Dag van het Aangespannen Paard (26 mei)! Wie weet ben jij dan de gelukkige winnaar van een van de DAP verrassingspakketten!

CROWDFUNDING
26 maart 2018

Wij hebben uw hulp hard nodig om komend jaar weer net zo’n spectaculaire Dag van het Aangespannen Paard neer te zetten, financieel wordt het namelijk steeds moeilijker om alles rond te krijgen. Via onderstaande link kunt u doneren, alle kleine beetjes helpen! Met uw steun kunt u, en velen met u, komend jaar weer genieten van de DAP en helpt u mee om een bijzondere traditie in stand te houden. Uiteraard staat er ook iets (kleins) tegenover uw donatie!

Namens het 29e bestuur der Stichting “Dag van het Aangespannen Paard” willen wij u alvast hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Klik hier om te doneren!

 

Domtoren te huur!
31 oktober 2017

Vorig jaar heeft de DAP een prachtige nieuwe Domtoren aangeschaft van maar liefst 8 meter hoog!
Wilt u deze prachtige decoratie als hoogtepunt van uw evenement? Dat kan!
Neem contact op met Tim van Dijk M: 06-13466152 of stuur een E-mail naar dap@uu.nl met het onderwerp domtoren.

Met vriendelijke groet,

het 27ste bestuur der Stichting Dag van het Aangespannen Paard

Spantastisch

 

Nieuw mailadres
10 juni 2017

Met ingang van vandaag zijn wij niet langer te bereiken op dap@vet.uu.nl maar is ons mailadres omgezet naar dap@uu.nl. Onze excuses voor het ongemak.

Uitslagen & foto’s
22 mei 2017

De uitslagen druppelen langzaam bij ons binnen, hou onze Facebook en website dan ook goed in de gaten voor de laatste wijzigingen! Wij doen hard ons best alle uitslagen zo snel mogelijk te vermelden. Ook krijgen wij van verschillende kanten de vraag of er foto’s zijn gemaakt op ons  evenement. Hieronder zullen de verschillende fotografen -voor zover bij ons bekend- worden vermeld.

Uitslagen concours
Klik voor de uitslagen van de Hackney’s hier
Klik voor de uitslagen van de Friezen hier
Klik voor de uitslagen van de Tuigpaarden hier

Fotografen Dag van het Aangespannen Paard 20 mei
Bert van Heeren (correspondent MenSport): Youtube en OYPO
Geert Boius (verslaggever de Paardenkrant): Het Showpaard en OYPO

Heeft u ook foto’s gemaakt op de Dag van het Aangespannen Paard 20 mei en wilt u worden door gelinkt via onze website? Stuur dan een mailtje met uw gegevens en website naar dap@uu.nl

Startlijsten
10 mei 2017

26 mei vindt de volgende editie van de DAP plaats. Enkele weken voor de DAP zal hier de startlijst verschijnen!

 

Programma
4 mei 2017

De voorbereidingen om de DAP dit jaar wederom tot een spetterende editie te maken zijn in volle gang en onze bestuursleden zijn allemaal druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten. Afgelopen week zijn de inschrijvingen voor het concours binnengekomen en dat betekent dat ook het programma rond kon worden gemaakt!
Klik op de afbeelding hiernaast voor hoge resolutie.

Programma DAP 2017

Fotoboek ’25 jaar DAP’

Ter ere van het vijfde jubileum van de Dag van het Aangespannen Paard heeft onze lustrumcommissie een prachtig fotoboek samengesteld met als thema ’25 jaar DAP’. Hiervoor zijn ze diep de archieven ingedoken en zijn niet alleen de foto’s, maar ook de verhalen van alle edities sinds de eerste DAP in 1990 opgesnord. Dit alles hebben zij met veel aandacht en enthousiasme samengebracht tot een uniek aandenken, een ware must-have voor iedereen die bekend is met de DAP.

Wilt u ook zo’n mooi exemplaar bemachtigen? Vul dan ons bestelformulier in en mail deze naar dap@uu.nl of kom 20 mei langs bij de DAP-stand, want voor maar €15* is hij al van u!

*Indien u gebruik maakt van het bestelformulier en het fotoboek wordt thuisgestuurd, komen hier verzendkosten à €4,- bij.

Nieuwsbrief
4 april 2017

Sinds dit jaar zijn wij begonnen met het uitgeven van een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief zult u niet alleen de laatste ontwikkelingen van de DAP kunnen lezen, maar zullen ook de bestuursleden zich stuk voor stuk voorstellen, zult u als eerste kunnen lezen wat voor leuke workshops en demonstraties wij dit jaar voor u op het programma hebben staan en wat er zoal voor de kinderen te doen is.

Heeft u interesse in het ontvangen van de nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje met uw naam en e-mailadres naar dap@uu.nl en ontvang elke maand de enthousiaste schrijfkunsten van onze bestuursleden!

Copyright © 2018 Stichting Dag van het Aangespannen Paard