Informatie

  • Contactinformatie

    • Stichting Diergeneeskunde Outdoor Event
    • Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht, Nederland
    • +316 51783009
    • doe@uu.nl

Postadres:
“Stichting Dag van het Aangespannen Paard”
t.a.v. *
Yalelaan 1
3584 CL Utrecht
Emailadres: dap@uu.nl

Tel/fax:
030-2539423 (Aangezien wij studeren, zijn wij helaas vaak niet aanwezig op kantoor. U kunt altijd een bericht achterlaten, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld). Indien u graag z.s.m. contact met ons wilt opnemen kunt u het beste het nummer in het linker kader bellen.

Beste Bezoekers,

Wij willen jullie allemaal adviseren om dit jaar met het Openbaar Vervoer naar de Dag van het Aangespannen Paard te komen. Dit jaar zijn er wegwerkzaamheden op en rondom de Uithof (https://www.utrechtsciencepark.nl/bouwen/kruisinguniheidel/). Hierdoor verwachten wij verkeershinder van en naar ons evenement.

Met het Openbaar Vervoer:
Vanaf Station Utrecht Centraal kunt u het beste naar de Jaarbeurszijde lopen. Vanaf daar kunt u elk kwartier Bus 28 (richting P+R de Uithof) nemen. Deze bus rijdt weg vanaf halte G1. Na een kleine 20 minuten kunt u uitstappen bij bushalte Heidelberglaan. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar het evenemententerrein.

Met de auto (+ parkeren):
Vanaf Amersfoort volgt u Utrecht en dan neemt u de afslag richting de Uithof. Wanneer u bent aangekomen op de Uithof kunt u de borden Faculteit Diergeneeskunde volgen.

Voor het parkeren van bezoekers zijn drie parkeerterreinen gereserveerd. Deze zijn niet op de faculteit Diergeneeskunde zelf in verband met het groot aantal aanmeldingen (deelnemers + standhouders). Let op! U kunt als bezoeker dan ook niet de Yalelaan oprijden. Volg de borden Pb1 t/m Pb4. Vanaf alle parkeerterreinen kunt u lopen naar het evenemententerrein, dit kost enkele minuten. Ook zullen vanaf de twee grote parkeerterreinen (Pb 2 en Pb4) pendelbusjes rijden, zodat u kan worden opgehaald en naar het terrein kan worden gebracht.

Adres Pb2: Cambridgelaan 106, 3584 CL, Utrecht (Heidelberglaan 7)
Adres Pb4: Aarhuslaan, 3584 CL, Utrecht

De parkeerplaatsen zijn in het weekend gratis.

Namens het bestuur wensen wij iedereen alvast heel erg veel plezier op de Dag van het Aangespannen Paard!

25 MEI | 11:00-17:00

9292 Google Maps
Copyright © 2019 Stichting Dag van het Aangespannen Paard